» » اهمیت اتکا بر درآمدهای مالیاتی در تحقق اقتصاد مقاومتی

اهمیت اتکا بر درآمدهای مالیاتی در تحقق اقتصاد مقاومتی

05 آذر 1394
  | 
  • Like
  • 0

اهمیت اتکا بر درآمدهای مالیاتی در تحقق اقتصاد مقاومتی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی استان گلستان بر اهمیت اتکا بر درآمدهای مالیاتی برای تحقق اقتصاد مقاومتی تأکید کرد.

حسین پیش‌قدم صبح امروز در جمع مدیران دستگاه‌های اجرایی استان گلستان درخصوص اقدامات انجام‌شده در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان، اظهار کرد: سیاست‎های کلی اقتصاد مقاومتی پایان سال 1392 ابلاغ شد و استان هم برنامه مدونی را تهیه کرد و با مشارکت بخش عمومی و خصوصی و دانشگاه‎ها برنامه‎هایی را مدنظر قرار دادند.

وی ادامه داد: در نهایت این برنامه‎ها به سند توسعه گلستان در افق 1404 رسیدند و این سند در سه امور زیربنایی، تولیدی، اجتماعی و فرهنگی و در 12 فصل اهم قابلیت‎های استان و مشکلات موجود و سیاست‎ها و راهبردهای کلان استان برنامه‎های اقتصاد مقاومتی دیده شد.
74 طرح محوری توسعه گلستان بر اساس اقتصاد مقاومتی احصا شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی گلستان خاطرنشان کرد: این سند در نهایت به 150 طرح اساسی توسعه استان بر اساس اقتصاد مقاومتی رسید که در حال حاضر با پالایش انجام شده، این 150 طرح به 74 طرح محوری رسیده است.
پیش‌قدم با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه اشتغال‌زایی و حمایت از تولیدکنندگان محصولات اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: نکته اساسی در اقتصاد مقاومتی تأمین و ظرفیت‎سازی تمامی منابع مالی، نیروی انسانی و علمی برای تولید و شکوفایی اقتصاد و مشارکت همه آحاد مردم در این حوزه است.
وی اضافه کرد: نیروی انسانی و منابع مالی و دانسته‎های علمی بستر اساسی تحقق اقتصاد مقاومتی است و اگر بخواهیم با روش‌های سنتی حرکت کنیم، سرعت پیشرفت بسیار پایینی خواهیم داشت.
پیش‌قدم تأکید کرد: بحث دانش‎بنیان بودن اقتصاد مقاومتی یک موضوع اساسی و بسیار مهم است که باید به آن به‌صورت ویژه توجه شود.
وی بیان کرد: ما باید از ظرفیت و توان‌مان استفاده کنیم، زیرا در حال حاضر در محدودیت منابع بسر می‎بریم و استان نمی‎تواند در تمام زمینه‎ها پیش‌رو باشد و به همین منظور باید آن توانایی اصلی‌مان را احصاء کنیم و با برنامه عملیاتی به سمت جلو گام برداریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی گلستان تصریح کرد: به همین منظور ما باید منابع مالی خودمان را احصاء کنیم و استعدادهای موجود در استان را شکوفا و اشتغال‌زایی را اجرا کنیم.
پیش‌قدم تأکید کرد: بر اساس دستور معاون اول رئیس‌جمهور باید تمام برنامه‎های استان بر اساس اقتصاد مقاومتی در استان اجرایی شود و بر اساس آخرین ابلاغیه چندین برنامه به‌صورت ملی برنامه‎ریزی شده است که در آن 97 هدف، 137 سیاست اجرایی، 162 برنامه عملیاتی و 652 زیر برنامه دیده شده است.
فرش ؛طیور وصنایع وابسته وپیوسته بخش پتروشیمی(پلاستیکی و...)به عنوان یک ظرفیت ملی دیده شده است
وی اضافه کرد: در حال حاضر توان تولید فرش، تولید طیور و صنایع پایین دستی پتروشیمی(پلاستیک) در استان به‌عنوان یک ظرفیت ملی دیده شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی گلستان اظهار کرد: 134 میلیارد تومان از اعتبارات استانی در راستای اقتصاد مقاومتی برای سال گذشته هزینه شده است.
پیش‌قدم با اشاره به نقاط قوت اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به کاهش درآمدها، توانستیم با کاهش هزینه‎ها و اتکا به درآمدهای مالیاتی اقتصاد مقاومتی را به‌خوبی پیاده‎سازی کنیم.
وی همچنین در خصوص نقاط ضعف موجود نیز بیان کرد: ما 10 سال از برنامه 20 ساله را گذرانده‎ایم و شاید نتوانستیم توفیقات خوبی را به دست بیاوریم و دولت بر اساس برنامه دو، پنج و 10 ساله خود برنامه را رصد می‎کند و در برنامه ششم هرسال توفیقات و تنگناها بررسی می‎شود.
وی در پایان ابراز کرد: امیدوارم در آینده شاهد شکوفایی هرچه بهتر اقتصاد مقاومتی در استان گلستان باشیم.

فعلا نظری ثبت نشده است.ما را با ثبت نظرات ارزشمند خود همراهی کنید

نظر دهید

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.

معاونت ها و مدیریت ها

سامانه ها

آمار سایت

آمار بازدید
بازدید امروز: 1380
بازدید دیروز: 1665
بازدید ماه:122181
بازدید سال:122181
بازدید کل:15166617

نظرسنجی

نظرشما در مورد محتوای سایت ؟

آخرین بروزرسانی

در تاریخ:  09 فروردین 1403

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

google
yahoo
alexa
ebook
Baidu.com
Wikipedia
Blogger.com
Windows Live
Amazon.com
eBay
Bing
Ask
استانداری گلستان
سفارش طراحی وب سایت - سفارش دات نت
دستگاههای اجرایی, سازمان, سرشماری, عوامل اجرایی, مسکن, نفوس