» » امسال بودجه استانها ۳۰ درصد افزایش یافت/ متوسط افزایش بودجه جاری کشور 7 درصد تعیین شده است
معاون امور علمی ، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور؛

امسال بودجه استانها ۳۰ درصد افزایش یافت/ متوسط افزایش بودجه جاری کشور 7 درصد تعیین شده است

13 اردیبهشت 1397
  | 
  • Like
  • 0

امسال بودجه استانها ۳۰ درصد افزایش یافت/ متوسط افزایش بودجه جاری کشور 7 درصد تعیین شده است

معاون سازمان برنامه و بودجه گفت: سهم بودجه استان‌ها امسال ۳۰ درصد به طور متوسط نسبت به لایحه بودجه سال ۹۶ افزایش پیدا کرده و هم چنین بودجه‌ریزی برمبنای عملکرد تعیین شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان؛ دکتر سعید نمکی در جلسه شورای اداری استان که با حضور دکتر کلانتری معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، دکتر هاشمی استاندار گلستان،  مهندس پیشقدم رئیس سازمان استان، نمایندگان گلستانی حاضر در مجلس و مدیران ارشد استانی برگزار شد، تصریح کرد: در بیان مشکلات به شرایط ویژه مملکت توجه شود و نمی توان بدون توجه به شرایط انتقادات را عنوان کرد.

وی با بیان اینکه همه دشمنان بر باطل خود متفق هستند، افزود: استدعای عاجزانه من از نمایندگان مجلس، مسئولان در بدنه دولت و یا علاقه‌مندان و دلسوزانی که بیرون از این دایره هستند، این است که شرایط خاص مملکت را درک کنند و مواظب باشیم که در زمین دشمن بازی نکنیم.

معاون معاون امور علمی ، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور درباره وضعیت استان گلستان گفت: کاستی‌هایی که امروز در این استان وجود دارد، بخشی از آن ناشی از سیاست‌های گذشته است. از سویی دیگر توسعه انسانی را هم در این سال‌ها مورد غفلت قرار داده‌ایم.

دکتر نمکی گفت: اگر امروز مشکل کم‌آبی و یا مشکلات زیست محیطی متعدد داریم به علت برنامه‌های نابخردانه گذشته است.

وی با بیان اینکه استان گلستان در مسیر توسعه دارای نقاط ضعف و قوت است، خاطرنشان کرد: طبیعت زیبا، نقطه قوت این استان است که با اندک بی‌تدبیری می‌تواند دچار آسیب شود.

 

معاون سازمان برنامه و بودجه به پارک ملی گلستان اشاره کرد و گفت: این پارک نخستین منطقه حفاظت شده کشور در سال 36 بوده که در سال 42 به پارک ملی ارتقاء یافت. این پارک یکی از 50 ذخیره‌گاه زیست کره بوده و تنوع زیستی آن سبب شده یکی از زیباترین اکوسیستم‌های جهان از آن نام برده شود.

وی ادامه داد: اما متأسفانه ما این زیستگاه را نابود کرده‌ایم. گونه غالب این پارک قوچ و میش بود که در گذشته 18 هزار رأس در این پارک سکونت داشتند اما الان به حدود 2 هزار رأس رسیده است.

دکتر سعید نمکی با بیان اینکه اگر اکوسیستم پارک ملی احیاء شود، اقتصاد گلستان هم احیاء خواهد شد، گفت: برای نخستین‌بار در دولت دوازدهم برای نجات پارک ملی، مصوب شد که این پارک مستقل اداره و برای آن دریف اعتباری جداگانه‌ای مشخص شود.

وی به تنوع قومی در استان هم اشاره کرد و افزود: این تنوع قومی می‌تواند زمینه اجرای برنامه‌های پایلوت و جامعه‌محور را در استان فراهم کند.

معاون امور علمی ، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه درباره بحث کشاورزی هم گفت: اینکه بخواهیم 10 درصد روی پول گندم بگذاریم، راهگشای مشکلات نیست بلکه باید راندمان تولید را افزایش دهیم. 90 درصد آب این مملکت در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که بازده آن اندک است در این شرایط وضع کشاورز با افزایش 10 درصدی قیمت گندم بهبود پیدا نخواهد کرد.

دکتر نمکی افزود: متوسط افزایش بودجه جاری کشور 7 درصد تعیین شده اما بودجه نهادهای حمایتی افزایش خوبی یافته است. هم چنین به بودجه نهادهای پژوهشی 28 درصد، پارک‌های علم و فناوری 50 درصد، نهادهای آموزشی 20 درصد و حوزه‌های زیربنایی 20 تا 25 درصد افزوده شده است.

 

امسال بودجه استانها ۳۰ درصد افزایش یافت/ متوسط افزایش بودجه جاری کشور 7 درصد تعیین شده است

 

امسال بودجه استانها ۳۰ درصد افزایش یافت/ متوسط افزایش بودجه جاری کشور 7 درصد تعیین شده است

 

امسال بودجه استانها ۳۰ درصد افزایش یافت/ متوسط افزایش بودجه جاری کشور 7 درصد تعیین شده است

 

فعلا نظری ثبت نشده است.ما را با ثبت نظرات ارزشمند خود همراهی کنید

نظر دهید

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.

معاونت ها و مدیریت ها

سامانه ها

آمار سایت

آمار بازدید
بازدید امروز: 1571
بازدید دیروز: 5045
بازدید ماه:21510
بازدید سال:239124
بازدید کل:15283560

نظرسنجی

نظرشما در مورد محتوای سایت ؟

آخرین بروزرسانی

در تاریخ:  02 اردیبهشت 1403

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

google
yahoo
alexa
ebook
Baidu.com
Wikipedia
Blogger.com
Windows Live
Amazon.com
eBay
Bing
Ask
استانداری گلستان
سفارش طراحی وب سایت - سفارش دات نت
دستگاههای اجرایی, سازمان, سرشماری, عوامل اجرایی, مسکن, نفوس