نقش مهم اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری در وضع قوانین به منزله توسعه استانها
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان گلستان، عابدی رئیس سازمان ضمن عرض خوش آمدگویی و تشکر از اقدامات و پیگیری های انجام شده در خصوص افتتاح اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان گلستان، توسط مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در قانون اساسی و اصول قانون اساسی، بحث مشارکت مردمی مورد تاکید قرار گرفته است.
وی افزود: استفاده از ظرفیت های نخبگان جامعه، در نظام تصمیم گیری و نظارت، از اهداف راه اندازی اندیشکده هاست و امید است با بهرهمندی از ظرفیت نخبگان همراه با کار میدانی و تعاملات بخشهای مختلف ضمن آسیبشناسی مشکلات بتوان به راهحلهایی در راستای وضع قوانین درست رسید.
رئیس سازمان در ادامه تصریح کرد: نقش اندیشکده حکمرانی در آینده نگری و آینده نگاری باید اولویت در حوزه حکمرانی داشته باشد.
عابدی در این جلسه تاکید کرد: فعالیت این اندیشکده ها باید به سمت نیازهای منطقه ای و بومی و محلی در جهت توسعه استان دنبال شود. ضمن اینکه نیاز است در این اندیشکده ها نحوه شاخص ها و سنجش ها مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: طرح ایجاد این اندیشکدهها در استانهای کشور میبایست، به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان دانشگاهی و تجربه تمامی صاحبنظران و محققان کشور برای مسأله شناسی، معرفی و الگوسازی های عملیاتی و پیشران در فرآیندهای تصمیم سازی، قانونگذاری و نظارت مبتنی بر رعایت اولویت های حکمرانی و مردمی سازی امور مختلف تصویب و نسبت به اجرای آن اقدام صورت گیرد.
گفتنی است: در پایان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان خاطرنشان کرد: امید است با راهاندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری، موقعیتهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و اقلیمی توسعه استانها در وضع قوانین مبنا قرار گیرد.
نظر دهید