» » 1300 طرح نیمه تمام گلستان درانتظار 18 هزار میلیارد ریال اعتبار

1300 طرح نیمه تمام گلستان درانتظار 18 هزار میلیارد ریال اعتبار

29 مهر 1394
  | 
  • Like
  • 0

  رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان گفت: برای تکمیل و بهره برداری از یک هزار و 300 طرح نیمه تمام این استان 18 هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که با توجه به منابع موجود و روند تخصیص بودجه عملا در توان دستگاههای اجرایی نیست
حسین پیشقدم روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عملیات اجرایی این تعداد طرح در بخش های مختلف زیربنایی، اقتصادی، کشاورزی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی طی چند سال اخیر آغاز شده است.
وی با بیان اینکه بودجه کنونی بخش عمرانی گلستان جوابگوی تکمیل این طرح ها نیست، افزود: کل بودجه عمرانی استان درسال 94 افزون بر یکهزار و 300 میلیارد ریال است و باید برای تکمیل طرح های نیمه تمام از روش های نوین سرمایه گذاری استفاده شود.
پیشقدم اضافه کرد: انتشار اوراق مشارکت، فاینانس (تسهیلات ارزی خارجی) و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و غیر دولتی می تواند در این مورد موثر باشد
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان همچنین از سفر محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی به این استان پس از دهه اول محرم خبر داد و گفت: در این سفر مسائل و مشکلات گلستان درحوزه های مختلف مورد بررسی قرار خواهد گرفت
پیشقدم افزود: در این سفر موارد مربوط به سرمایه گذاری درمنطقه آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون، راه آهن اینچه برون -گرگان، بنادر، طرح گردشگری آشوراده، مشکلات حوزه منابع آب، سرمایه گذاری در حوزه گلخانه ها و نیز مباحث مالی طرح های نیمه تمام و اعتبارات سفر هیات دولت و معاون اول رئیس جمهوری به استان گلستان مورد بررسی قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: گلستان در حوزه سرمایه گذاری برای ایجاد گلخانه در بین 13 استان کشور رتبه 12 را دارد که در نظر داریم در سفر سخنگوی دولت پیگیری های لازم برای گسترش وسعت گلخانه های استان از 300 هکتار به 600 هکتار با سرمایه گذاری 800 تا 900 میلیارد ریال انجام شود.
پیشقدم با اشاره به ظرفیت های بالقوه استان در حوزه های مختلف، بر لزوم استفاده بهینه از این توانمندی ها برای توسعه گلستان تاکید کرد و گفت: این سازمان آمادگی لازم برای دریافت نقطه نظرات کارشناسان همراه با راهکارهای اجرایی را دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان اضافه کرد: اعتبارات عمومی و عمرانی دولت محدود بوده و باید از ظرفیت های بخش غیر دولتی در توسعه استفاده شود ،ضمن اینکه همه دستگاه های اجرایی در هنگام توزیع اعتبارات، تلاش های لازم را انجام دهند.
وی گفت: براساس نقشه راه توسعه استان گلستان مبتنی بر اسناد تهیه شده، توجه به بخش هایی که دارای ارزش افزوده بیشتر باشند از جمله کشاورزی، شیلات، گردشگری و صنعت مورد تاکید است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه کشور که دهم آذر امسال نوبت بررسی و گنجاندن مسائل توسعه ای استان گلستان در آن است، به استفاده بیشتر از ظرفیت های منطقه ای (استان های همجوار ) و بین المللی (کشورهای همسایه) توجه شده است.
پیشقدم تصریح کرد: مجموعه مدیران و دستگاه های اجرایی استان می توانند از این ظرفیت ها نیز در راستای توسعه پایدار استفاده نماید.
استان مرزی گلستان واقع در شمال کشور افزون بر یک میلیون و 850 هزار نفر جمعیت دارد، این استان با کشور ترکمنستان ، دریای خزر و استانهای مازندران ، سمنان و خراسان شمالی همسایه است.

فعلا نظری ثبت نشده است.ما را با ثبت نظرات ارزشمند خود همراهی کنید

نظر دهید

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.

معاونت ها و مدیریت ها

سامانه ها

آمار سایت

آمار بازدید
بازدید امروز: 251
بازدید دیروز: 1583
بازدید ماه:21773
بازدید سال:239387
بازدید کل:15283823

نظرسنجی

نظرشما در مورد محتوای سایت ؟

آخرین بروزرسانی

در تاریخ:  02 اردیبهشت 1403

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

google
yahoo
alexa
ebook
Baidu.com
Wikipedia
Blogger.com
Windows Live
Amazon.com
eBay
Bing
Ask
استانداری گلستان
سفارش طراحی وب سایت - سفارش دات نت
دستگاههای اجرایی, سازمان, سرشماری, عوامل اجرایی, مسکن, نفوس