» » استقبال همکاران سازمان برنامه وبودجه کشور از نمایشگاه صنایع دستی استان گلستان

استقبال همکاران سازمان برنامه وبودجه کشور از نمایشگاه صنایع دستی استان گلستان

11 اسفند 1395
  | 
  • Like
  • 0

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان برنامه وبودجه استان گلستان نمایشگاه صنایع دستی وفرش استان که در محل سازمان برنامه وبودجه کشور بر پا شده بود با استقبال زیادی رویرو گشت رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گلستان در گفتگو با این پایگاه ضمن اعلام این خبر اظهار کرد

استقبال همکاران سازمان برنامه وبودجه کشور از نمایشگاه صنایع دستی استان گلستان

 

:در همین مدت کوتاه بیش از یک‌هزار نفر از نمایشگاه بازدید کردند وی افزود شاخص بارز صنایع دستی و بویژه فرش ترکمن اصیل بودن واصالت و تنوع رنگهای طبیعی وبکار رفته در آن می باشد که باعث شده مشتریان زیادی در اکثر مواقع سال برای خرید آن به استان گلستان سفر کنند.پیش قدم افزود با توجه به شاخص های گفته شده می توانیم در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی بازارهایی هدف خوبی را در آنسوی مرزهاست بدست آوریم پیشقدم گفت: با توجه به استقبال انجام شده این نمایشگاه نسبت به سایر نمایشگاه‌هایی که تاکنون چه در سطح استان و چه در سطح بین‌المللی حضور داشتند، قابل مقایسه نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: به گفته سرکار خانم عادلی عامل توسعه خوشه فرش در استان گلستان ۵۰ درصد اجناسی که در نمایشگاه عرضه شده به فروش رفته است البنه بخش عمده‌ای از محصولات از سوی بازدیدکنندگان مورد سفارش قرار گرفت که تا قبل از عید تحویل داده خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گلستان گفت: از موارد قابل توجه این نمایشگاه تقاضای بی‌شمار کارشناسان سازمان برنامه و بودجه برای تمدید زمانن برگزاری این نمایشگاه بود که به دلیل زمان‌بندی واگذاری به موضوع دیگر امکان تمدید آن مقدور نبوده است.
پیشقدم افزود: از موضوعاتی که بنده به دنبال آن بودم موضوع ارائه و معرفی تنوع فرش ترکمن به کل کشور بود که اتفاقا به علت حضور گستردهه کارشناسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی سراسر کشور در سازمان برنامه و بودجه که برای پیگیری بودجه آخر سال آمده بودند، محقق شد چرا که خیل عظیمی از بازدیدکنندگان این نمایشگاه ضمن آشنایی با فرش گلستان متقاضی سفر به این استان صرفا برای موضوع فرش شدند.
گفتی است این نمایشگاه با همت زلیخا عادلی عامل توسعه خوشه فرش در استان گلستان 20 سال پیش با ورود به حوزه فرش، فعالیت خود را آغاز کرده،، انجام شده است.
زلیخا عادلی عامل توسعه خوشه فرش در استان گلستان به منظور ارتقا و رشد هنر صنعت فرش از دو دهه پیش به طرح خوشه‌های صنعتی وارد شده است.
تأثیرگذارترین چهره سال فرش دستباف ایران به عنوان کارآفرین برتر در کشور نیز انتخاب شده و لوح تقدیر و جوایزی از معاونت حقوقی بانوان ریاستت جمهوری دریافت کرده است و در حال حاضر، عامل توسعه خوشه فرش این استان است.
بر اساس آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان میزان تولید فرش دستبافت (انواع قالی، قالیچه، گبه، تابلو فرش، فرش‌های بزرگ پارچه و صادراتی)) تقریبا ۳۰ هزار متر مربع در سال است.
فراوانی مناسب بافندگان و واحدهای تولیدی فرش دستبافت در استان، وجود بیش از ۲۵۰ شرکت تعاونی فرش دستباف، وجود ظرفیت‌های مناسب نظیر تولیدد فرش ترکمنی و فرش ابریشم منحصر به‌فرد و  تنوع طرح و رنگ  (فرش ترکمنی، گلیم، جاجیم، گبه و طرح‌های خاص ) از جمله نقاط قوت و فرصت های فرش دستبافت استان است.
از مجموع آمار فعالان بخش قالیبافی در این استان، حدود ۳۱۱ هزار نفر دارای کارت شناسایی قالیبافی هستند.
تمرکز بیشتر واحدهای فعال در هنر صنعت فرش استان در شهرهای گنبدکاووس، بندرترکمن، آق¬قلا و کلاله است که در این میان گنبدکاووس با داشتن ۳۰۰ درصد سهم تولید دستبافت¬های استان، بیشترین سهم را دارد.
خوشه فرش دستباف استان شامل تمامی تولیدکنندگان فرش دستباف در استان، تامین کنندگان مواد اولیه، فروشندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان، طراحان،، رنگرزها، قالیشویان، رفوگران، تمام ارگان‌های ارائه‌دهنده خدمات کسب و کار و سازمان های دولتی  مرتبط و تمام ذینفعان این حوزه است.

فعلا نظری ثبت نشده است.ما را با ثبت نظرات ارزشمند خود همراهی کنید

نظر دهید

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.

معاونت ها و مدیریت ها

سامانه ها

آمار سایت

آمار بازدید
بازدید امروز: 2794
بازدید دیروز: 2747
بازدید ماه:27063
بازدید سال:244677
بازدید کل:15289113

نظرسنجی

نظرشما در مورد محتوای سایت ؟

آخرین بروزرسانی

در تاریخ:  05 اردیبهشت 1403

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

google
yahoo
alexa
ebook
Baidu.com
Wikipedia
Blogger.com
Windows Live
Amazon.com
eBay
Bing
Ask
استانداری گلستان
سفارش طراحی وب سایت - سفارش دات نت
دستگاههای اجرایی, سازمان, سرشماری, عوامل اجرایی, مسکن, نفوس