» » سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان گلستان سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان گلستان با محوریت اشتغال وبا حضور دکتر رضوی معاون توسعه روستایی ومناطق محروم رئیس جمهور در محل سالن اجتماعات استانداری برگزار گردید .

سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

 

در این جلسه ابتدا مهندس پیش قدم رئیس سازمان ودبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان گزارشی از اقدامات انجام شده از بدو تشکیل ستاد فرماندهی در استان ارائه نمودند وسپس مدیران کل تعاون ،رفاه وتامین اجتماعی و نیز دفتر روستایی استانداری گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص تسهیلات و اشتغال در مناطق روستایی ارائه کردند.

سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

 

ودر ادامه دکتر هاشمی استاندار استان با تاکید بر اهمیت و جمعیت روستایی در استان گلستان، اظهار کرد: یکی از شاخص های توسعه استان، محرومیت زدایی از مناطق روستایی است.وی تصریح کرد: روستاها باید مراکز تولید استان باشند  و توجه به تولید محصولات در روستا می تواند مانعی در مسیر واردات باشد.
استانداربا اشاره به فصل بسته شدن بودجه 97، گفت: تحرک خوبی در فصل بودجه از سوی مدیران دستگاه های اجرایی استان صورت گرفته تا بتوان با استفاده از ظرفیت وزرا و معاونین در ردیف های ملی افزایش یابد.
وی افزود: باید تلاش کنیم ظرف مدت زمان یک ماه باقیمانده بودجه استانی و ملی خود را افزایش دهیم چرا که برای توسعه به رقمی بیش از هزار میلیارد تومان بودجه فعلی استان نیاز است.
استاندار گلستان با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی باید برای مردم قابل لمس باشد، خاطر نشان کرد: دو محور سرمایه گذاران بخش خصوصی و استفاده از بودجه مجموعه ها و نهادهایی همچون معاونت توسعه روستایی می تواند به روند توسعه استان کمک کند.
دکتر هاشمی، یادآور شد: یکی از مهم ترین موضوعات راستی آزمایی اشتغال ثبت شده در سامانه رصد استان است که از ابتدای برج چهار  امسال که این سامانه در استان فعال شده است تحرک و پویایی خوبی را در ادارات و نهادها می بینیم که جای امیدواری است.
وی افزود: تا 2 وماه نیم گذشته عدد این سامانه در بحث اشتغال 4 هزار شغل بود که هم اکنون به 12 هزارو669 عدد رسیده است که نشان از پویایی وجهش کارها دارد.
وی تصریح کرد: سازمان صنعت و معدن تجارت نیز تا ابتدای آبان 40 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت کرده بود که امروز این رقم به 267 میلیارد تومان رسیده است و 177 واحد تولیدی به هر دلیلی رونق بهتری گرفته اند.
دکتر هاشمی در ادامه با بیان این که یکی از شاخص های ما محرومیت زدایی است، گفت: تولید محصول در روستاها می تواند مانع واردات شود و ایجاد صنایع بزرگ در نقاطی که تعداد زیادی روستا در کنار هم هستند می تواند زمینه مهاجرت معکوس را فراهم نماید.

سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

 

در ادامه دکتر رضوی معاون توسعه روستایی ومناطق محروم رئیس جمهور ضمن تاکید بر اینکه اجرای اقتصاد مقاومتی تنها بر عهده قوه مجریه نیست و باید هر سه قوه در تامین آن بکوشند و زمینه حضور مردم و فعالان اقتصادی را در عرصه تولید و رونق اقتصادی فراهم آورند.

وی تصریح کرد : روستا نقطه آغاز توسعه است به گونه ای که توسعه روستا موجب توسعه شهر و درعین حال کاهش بیکاری و افزایش رشد اقتصادی می شود.
دکتر رضوی افزود: تمرکز گرایی  نسبت به شهرها وعدم توجه به روستاها از اشتباهات برنامه ریزی ومدیریت در کشور بود که باعث مهاجرت و خالی شدن روستاها شد.
وی خاطر نشان کرد:  عدم توجه به روستاها در کشور موجب شده است هم اکنون طبق آمارهای موجود حدود 60 درصد جمعیت حاشیه شهرهای ما روستائیان و عشایر باشند.
معاون توسعه روستایی ومناطق محروم رییس جمهور با بیان این که  توجه به اشتغال روستاها می تواند نرخ رشد اقتصاد ما را رشد ببخشد، گفت: مادامی که دو سخن امام راحل و مقام معظم رهبری مورد توجه مسئولین نباشد نمی توانیم به توسعه اقتصادی طبق برنامه برسیم و تاکید امام و رهبری همواره بر وارد کردن مردم و مستضعفین در بطن اقتصاد جامعه بوده است وتا این مشارکت رخ ندهد نمی توانیم امیدوار به افزایش نرخ رشد اقتصادی باشیم.

سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

 
دکتر رضوی در ادامه با اشاره به این که هر 5 خانوار روستایی به طور متوسط یک تحصیلکرده دارند، گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون 280 هزار شرکت تعاونی در کشور ایجاد شده است و می بایست مردم را با شرکت های تعاونی و مشارکتی آشنا کنیم و در ارائه تسهیلات و وام نیز اولویت ما شرکت های مشارکتی است.
وی تصریح کرد: بنیاد علوی، بانک سینا و بنیاد مستضعفان در همکاری تنگانگی با ما در ارائه تسهیلات به متقاضیان روستایی هستند و بانک سینا حدود 70 میلیارد تومان اعتبار در گلستان دارد که تا آخر این ماه فرصت ارائه طرح ها برای تصویب و پرداخت تسهیلات وجود دارد.بانک پارسیان نیز 10 میلیارد تومان اعتبار تسهیلاتی در استان دارد.
معاون توسعه روستایی ومناطق محروم ریاست جمهوری در ادامه بیان کرد: دولت تدبیر و امید برای نخستین بار لایحه دو فوریتی تسهیلات روستائیان و عشایر را با کارمزد 6 درصد به مجلس ارائه داد که مجلس با یک فوریت 19 شهریور امسال مصوبه را به دولت ابلاغ کرد و آیین نامه آن نیز با شروط معکوس درآمد خانوار روستایی،جمعیت روستایی هر استان و نرخ بیکاری روستایی هر استان تدوین شد.
دکتر رضوی افزود: گلستان در رده های میانی این جدول است و از 4500 میلیارد تومان اعتبار آن 70 درصد سهم هر استان پرداخت و مابقی به صورت رقابتی بین استان ها توزیع می شود و نظارت دقیق نیز برآن وجود دارد.
وی تصریح کرد: سازمان هایی چون جهاد کشاورزی، فنی و حرفه ی و اداره تعاون ومیراث فرهنگی باید مشاره رایگان برای طرح های روستایی ارائه کنند.
دکتر رضوی بیان کرد: 45 درصد طرح ها کشاورزی هستند و به نتیجه رساندن، ارزش آفرینی وبرون گرایی جزو مسائلی است که باید در انتخاب طرح ها مد نظر باشد.

سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

 

سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

 

سی وچهارمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت اشتغال

 

فعلا نظری ثبت نشده است.ما را با ثبت نظرات ارزشمند خود همراهی کنید

نظر دهید

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.

معاونت ها و مدیریت ها

سامانه ها

آمار سایت

آمار بازدید
بازدید امروز: 107
بازدید دیروز: 1665
بازدید ماه:120908
بازدید سال:120908
بازدید کل:15165344

نظرسنجی

نظرشما در مورد محتوای سایت ؟

آخرین بروزرسانی

در تاریخ:  09 فروردین 1403

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

google
yahoo
alexa
ebook
Baidu.com
Wikipedia
Blogger.com
Windows Live
Amazon.com
eBay
Bing
Ask
استانداری گلستان
سفارش طراحی وب سایت - سفارش دات نت
دستگاههای اجرایی, سازمان, سرشماری, عوامل اجرایی, مسکن, نفوس