» » جایگاه اول استان گلستان در تعداد واحدهای فعال پرورش قارچ خوراكي در بین استان‌های كشور در سال 1396

جایگاه اول استان گلستان در تعداد واحدهای فعال پرورش قارچ خوراكي در بین استان‌های كشور در سال 1396

05 اسفند 1396
  | 
  • Like
  • 0

مهدی ملاغلامعلی، معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گلستان، تعداد واحدهای واحدهای فعال پرورش قارچ خوراكي استان در سال 1396 را 182 واحد اعلام نمودند که سهم استان از کل واحدهای فعال کشور (1045 واحد) برابر 17/7 درصد بوده و این استان در جایگاه اول در بین استان‌های کشور قرار دارد.

ملاغلامعلی افزود : سرشماري از واحدهاي پرورش قارچ خوراكي استان بطور هم‌زمان در سراسر كشور در آبان و آذرماه سال ١٣٩٦ به مدت ٢٠ روز انجام شد. در مرحله اجراي سرشماري در استان، 7 نفر آمارگير، 2 بازبین، 2 نفرداده‌آما و 1 نفر كارشناس مسئول مشاركت داشته‌اند.

جایگاه اول استان گلستان در تعداد واحدهای فعال پرورش قارچ خوراكي در بین استان‌های كشور در سال 1396

ایشان در ادامه خلاصه یافته‌های نتایج سرشماري از واحدهاي پرورش قارچ خوراكي استان را به شرح زیر بیان نمودند :

دریافت فایل گزارش نتایج سرشماري واحد های پرورش قارچ خوراکی استان و کشور

تعداد واحدهاي پرورش قارچ خوراكي

بر اساس نتايج حاصل از اين سرشماري درسال 1396، تعداد 243 واحد پرورش قارچ خوراكي در سطح استان شناسايي شد. این تعداد در کل کشور 1613 واحد بوده که استان گلستان با 15/1 درصد در بین استان‌های کشور پس از استان مازندران در جایگاه دوم قرار دارد. نکته قابل توجه اینکه کلیه واحدهای پرورش قارچ خوراكي استان از نوع دکمه‌ای می‌باشد.

وضع فعاليت واحدهاي پرورش قارچ

در سال 1396، از 243 واحد پرورش قارچ خوراکی استان، 182 واحد (74/9 درصد) فعال و 61 واحد (24/1 درصد) غير فعال بوده است. استان گلستان بالاترین تعداد واحد فعال قارچ خوراكي را در بین استان‌های کشور دارا می‌باشد. در سال 1395 از 243 واحد در سطح استان، 195 واحد فعال و 48 واحد غیر فعال بوده است.

تعداد و مساحت سالن‌ها

تعداد سالن‌هاي توليد در واحدهاي پرورش قارچ خوراكي استان در سال 1395، 394 سالن با مساحت 20076 مترمربع بوده است که این رقم در کشور، 6533 سالن با مساحت 936684 مترمربع می‌باشد.

میانگین تعداد سالن هر واحد در کل کشور 4/1 سالن و در استان 1/6 سالن می‌باشد و استان گلستان رتبه 28 را به خود اختصاص داده است. میانگین مساحت سالن‌های موجود در هر واحد در کل کشور 581 مترمربع و در استان گلستان 83 مترمربع و رتبه استان 29 می‌باشد. همچنین میانگین مساحت هر سالن در کل کشور 143 مترمربع و در استان گلستان 51 مترمربع و استان رتبه 30 را در بین کشور دارا می‌باشد.

جایگاه اول استان گلستان در تعداد واحدهای فعال پرورش قارچ خوراكي در بین استان‌های كشور در سال 1396

تعداد دفعات برداشت

از 195 واحد فعال پرورش قارچ خوراكي در سال ١٣٩٥ در استان گلستان، متوسط تعداد دفعات برداشت در هر دوره در 144 واحد 3 بار و کمتر، در 32 واحد 4 بار، در 11 واحد 5 بار و در 8 واحد 6 بار و بیش‌تر بوده است.

مقدار و ارزش تولیدات

در واحدهاي پرورش قارچ خوراكي در سال ١٣٩٥، در کل کشور حدود ٦٢٩٥٧ تن به ارزش 3483 میلیارد ریال و در استان گلستان 924 تن (1/46 درصد) به ارزش 55/4 میلیارد ریال قارچ خوراكي توليد شده که استان گلستان از نظر مقدار و ارزش تولیدات در جایگاه 15 در بین استان‌های کشور قرار دارد.

همچنين ميزان توليد قارچ خوراكي در ٦ ماهه اول سال ١٣٩٦ در کل کشور برابر ٣٢٤٥١ تن به ارزش 1774 میلیارد ریال و در استان گلستان 312 تن (0/96 درصد) به ارزش 20/5 میلیارد ریال بوده است که استان گلستان از نظر مقدار و ارزش تولیدات در 6 ماهه اول سال 1396 در جایگاه 20 در بین استان‌های کشور قرار دارد.

متوسط تولید پرورش قارچ خوراكي هر واحد فعال در سال 1395 در کل کشور حدود 46 تن و در استان گلستان حدود 4/7 تن بوده و استان گلستان جایگاه  30‌  را در بین استان‌های کشور دارا می‌باشد. همچنین متوسط تولید واحدهای فعال در 6 ماهه اول سال 1396 در کل کشور حدود 31 تن و در استان گلستان 1/7 تن و همچنان در جایگاه 30 در بین استان‌های کشور قرار دارد.

جایگاه اول استان گلستان در تعداد واحدهای فعال پرورش قارچ خوراكي در بین استان‌های كشور در سال 1396

تعداد کارکنان

تعداد شاغلان واحدهاي پرورش قارچ خوراكي در سال ١٣٩٥، در کل کشور ٧٤٢٤ نفر که از این تعداد ٤٤٣٢ نفررا شاغلان با مزد و حقوق و ٢٩٩٢ نفر را شاغلان بدون مزد و حقوق می‌باشند و در استان گلستان از مجموع 445 نفر شاغل، 31 نفر را شاغلان با مزد و حقوق و 414 نفر را شاغلان بدون مزد و حقوق تشكيل داده‌اند. از کل 445 شاغل در واحدهاي پرورش قارچ خوراكي استان گلستان، تعداد 240 نفر مرد و 205 نفر زن بوده‌اند.

استان گلستان با سهم 6 درصدی از تعداد شاغلان کل کشور، جایگاه 4‌ کشور را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که متوسط توسط تعداد شاغلان هر واحد تولیدی فعال در سال 1395 در استان گلستان 2/28 نفر در هر واحد بوده و این رقم در کل کشور 5/4 نفر است که استان گلستان از این حیث در جایگاه آخر در بین استان‌های کشور قرار دارد.

دریافت فایل نتایج سرشماری از واحدهای پرورش قارچ خوراکی کشور

فعلا نظری ثبت نشده است.ما را با ثبت نظرات ارزشمند خود همراهی کنید

نظر دهید

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.

معاونت ها و مدیریت ها

سامانه ها

آمار سایت

آمار بازدید
بازدید امروز: 1103
بازدید دیروز: 1665
بازدید ماه:121904
بازدید سال:121904
بازدید کل:15166340

نظرسنجی

نظرشما در مورد محتوای سایت ؟

آخرین بروزرسانی

در تاریخ:  09 فروردین 1403

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان

google
yahoo
alexa
ebook
Baidu.com
Wikipedia
Blogger.com
Windows Live
Amazon.com
eBay
Bing
Ask
استانداری گلستان
سفارش طراحی وب سایت - سفارش دات نت
دستگاههای اجرایی, سازمان, سرشماری, عوامل اجرایی, مسکن, نفوس