صفحه اصلی > اخبار / اخبار تصویری / اسلایدر > نتایج طرح آمارگيری کشتار دام کشتارگاه‌های استان گلستان و کشور فصل بهار98

نتایج طرح آمارگيری کشتار دام کشتارگاه‌های استان گلستان و کشور فصل بهار98


25-05-1398, 09:22. نویسنده: karimi

نتایج طرح آمارگيری کشتار دام کشتارگاه‌های استان گلستان و کشور فصل بهار سال 1398

 

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان ؛چکیده نتایج طرح آمارگيری کشتار دام کشتارگاه‌های استان گلستان و کشور فصل بهار سال 1398 دریافت فایل pdf کل گزارش

تعداد دام کشتار شده (گوسفند و بره، بز و بزغاله، گاو و گوساله، شتر و بچه شتر) در کشتارگاه‌های استان 34417 لاشه و مقدار تولید گوشت قرمز 898953 کیلوگرم بوده است. استان گلستان از لحاظ تعداد لاشه دارای سهم 1/94 درصدی و رتبه 13 و از لحاظ وزن لاشه دارای سهم 1/32 درصدی و رتبه 23 در بین استان‌های کشور می‌باشد.

تعداد لاشه قابل مصرف گوسفند و بره ذبح شده، 26083 لاشه به وزن 412058 کیلوگرم بوده و از لحاظ تعداد و وزن لاشه با سهم‌های 2/05 و 1/64 درصدی از کل کشور، در جایگاه 12 و 16 بین استان‌های کشور قرار دارد. متوسط وزن یک لاشه گوسفند و بره در استان گلستان 15/800 کیلوگرم بوده و از این حیث در رتبه 28 در بین استان‌های کشور قرار دارد است.

تعداد لاشه قابل مصرف بز و بزغاله ذبح شده، 6307 لاشه به وزن 94130 کیلوگرم بوده و از لحاظ تعداد و وزن لاشه با سهم‌های 2/02 و 2/01 درصدی از کل کشور، در جایگاه 12 و 11 بین استان‌های کشور قرار دارد. متوسط وزن یک لاشه بز و بزغاله در استان گلستان 14/920 کیلوگرم بوده و از این حیث در رتبه 23 در بین استان‌های کشور قرار دارد.

تعداد لاشه قابل مصرف گاو و گوساله ذبح شده، 1971 لاشه به وزن 384165 کیلوگرم بوده و از لحاظ تعداد و وزن لاشه با سهم‌های 1/11 و 1/04 درصدی از کل کشور، در جایگاه 21 بین استان‌های کشور قرار دارد. متوسط وزن یک لاشه گاو و گوساله در استان گلستان 194/210 کیلوگرم بوده و از این حیث در رتبه 21 در بین استان‌های کشور قرار دارد.

تعداد لاشه قابل مصرف شتر و بچه شتر ذبح شده، 56 لاشه به وزن 8600 کیلوگرم بوده و از لحاظ تعداد و وزن لاشه با سهم‌های 1/25 و 0/99 درصدی از کل کشور، در جایگاه 10 بین استان‌های کشور قرار دارد. متوسط وزن یک لاشه شتر و بچه شتر در استان گلستان 153/570 کیلوگرم بوده و از این حیث در رتبه 16 در بین استان‌های کشور قرار دارد.

مقدار تولید گوشت قرمز نسبت به فصل بهار سال 1397، برای گوسفند و بره 72/3 درصد، گاو و گوساله 55/9 درصد و شتر و بچه شتر 55/1 درصد کاهش و برای بز و بزغاله 34 درصد افزایش داشته است.

جدول 01- تعداد لاشه قابل مصرف انواع دام ذبح شده در کشتارگاه‌های استان گلستان در بهار 1398 نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل

نتایج طرح آمارگيری کشتار دام کشتارگاه‌های استان گلستان و کشور فصل بهار سال 1398

جدول 02- وزن لاشه قابل مصرف انواع دام ذبح شده در کشتارگاه‌های استان گلستان در بهار 1398 نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل

 نتایج طرح آمارگيری کشتار دام کشتارگاه‌های استان گلستان و کشور فصل بهار سال 1398

 


بازگشت